Decoració
Anar al Mapa Web
Cambra de Comerç de Terrassa Imprimir tornar al menú Maximitzar
Carregant contingut, espereu si us plau...
PRESENTACIÓ
La Cambra de Comerç de Terrassa disposa d’una experiència de més de 30 anys desenvolupant serveis innovadors en el camp de la formació empresarial. En aquest sentit, des de la Cambra formem anualment al voltant de 1.500 persones d’empreses, amb l’objectiu de millorar el seu perfil professional, amb la finalitat de millorar també la seva contribució als projectes i processos de canvi de les empreses en les quals treballen.

De fet, un dels objectius de la Cambra, és el de dissenyar i impartir una oferta de formació innovadora, permanentment adaptada a les necessitats de les empreses, per tal de contribuir a la seva adaptació als processos de canvi constants que viu la societat i facilitar l’assoliment dels objectius empresarials a través de la preparació i la formació del seu equip humà.

Tot allò que fins ara ha preocupat de forma important a les empreses, com és el competir en costos, en qualitat o en donar un major servei, continua sent necessari, però no suficient. Ara, cal també, reaccionar més ràpidament i per aconseguir-ho, és necessari que l’equip humà de les empreses el formin persones amb un alt grau de motivació pel treball ben fet, amb una clara orientació als objectius, que sigui capaç d’assolir una visió global i futura de l’empresa en la qual treballa i capaç de liderar, conduir i integrar-se en el processos de canvi.

En aquest sentit, la Cambra ha fet una aposta en la formació de les persones, incrementant la seva oferta formativa, la qualitat dels seus serveis i renovant de forma constant els temes en els quals ofereix formació per tal de garantir l’adaptació de les persones al nou entorn econòmic. Tanmateix, les metodologies didàctiques utilitzades que integren la dinàmica de grups, casos pràctics, simulacions, exercicis i treball en equip, juntament amb la impartició de la formació per part de professionals-consultors en actiu fan que els índex de satisfacció dels nostres clients siguin molt alts.

L’oferta de programes de formació empresarial elaborada per la Cambra posa especial interès en l’actualització i renovació de continguts i metodologies. Ha estat dissenyada en funció de les necessitats de cada lloc de treball i de les competències necessàries per a poder-lo desenvolupar amb èxit. En aquest sentit, el nostre objectiu és reforçar les competències.

   Formació E-mail: formacio@cambraterrassa.es
Tel. 93 733 98 31
Fax. 93 789 11 65
Amunt
Avall
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
La Formació a La Cambra
Cambra de Comerç de Terrassa Presentació
Cambra de Comerç de Terrassa Per què fer formació a La Cambra
Cambra de Comerç de Terrassa Equip de consultors
Cambra de Comerç de Terrassa Indicadors de qualitat