Decoració
Anar al Mapa Web
Cambra de Comerç de Terrassa Imprimir tornar al menú Maximitzar
Carregant contingut, espereu si us plau...
VÍDEO: UNA DEMARCACIÓ OBERTA AL MÓN
Coincidint amb la commemoració del seu 125 aniversari, la Cambra de Terrassa ha produït un document audiovisual que, sota el títol "Una demarcació oberta al món", presenta totes les potencialitats econòmiques, empresarials, socials i culturals amb que compta la seva demarcació cameral, constituïda per 12 municipis de la regió metropolitana de Barcelona.

L'objectiu d'aquest vídeo és difondre la significació empresarial del territori per tal de donar-lo a conèixer millor. Alhora, és també una eina que poden utilitzar gratuïtament les empreses i institucions com a presentació introductòria al territori on s'ubiquen.
"Una demarcació oberta al món" dura entorn dels 5 minuts i es pot veure en 3 idiomes (català, castellà i anglès) i en 2 versions (institucional, amb informació també sobre la pròpia Cambra, o bé una versió més curta, centrada només en l'explicació de la demarcació territorial). A més, qualsevol persona el pot veure i se'l pot descarregar, en alta o en baixa resolució.
Amb aquest instrument, la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa vol contribuir a dinamitzar i potenciar el territori i fomentar-ne una major i millor cohesió.

Versió Institucional
Versió Demarcació
Amunt
Avall
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Vídeo:
Una demarcació
oberta al món